Matkällarens à la carte-menyer är ett härligt sätt att skämma bort sig själv och äta riktigt gott!
Menyerna nedan är några av våra favoriter, men du kan byta rätter efter önskemål. Lägg en meny som verkar intressant i din varukorg. När vi kontaktar dig stämmer vi av tillsammans om du vill byta ut någon rätt.
Meny Matkällaren
ARTNR 1111
Trerättersmeny med löjrom och ryggbiff. Till dessert klassisk Pannacotta. MINSTA BESTÄLLNING 4 PERSONER
Matkällarens trerättersmeny passar perfekt när du är sugen på något extra gott! Bara att värma och servera. Enkelt och supergott! Vid ändringar kan priset justeras.
Meny Matkällaren
Förrätt: Löjrom, crème fraiche, rödlök och dill.
Varmrätt: Ryggbiff med potatisgratäng, säsongens grönsaker & rödvinssås.
Efterrätt: Pannacotta.
Minsta beställning 4 personer.
Erikslusts meny
ARTNR 2222
Trerättersmeny med fräscha räkcanapéer och ryggbiff. Till dessert serveras en len chokladmousse. MINSTA BESTÄLLNING 4 PERSONER
Erikslusts trerättersmeny passar perfekt när du är sugen på något extra gott! Bara att värma och servera. Enkelt och supergott! Vid ändringar kan priset justeras.
Erikslusts meny
Förrätt: Räkcanapé.
Varmrätt: Ryggbiff med potatisgratäng, säsongens grönsaker och rödvinssås.
Efterrätt: Chokladmousse med färska bär.
Minsta beställning 4 personer.
Meny havet
ARTNR 3333
Trerättersmeny med rökta räkor, dillslungad torskrygg och en frisk passionsfruktsmousse till dessert. MINSTA BESTÄLLNING 4 PERSONER
Meny havet är en trerättersmeny som passar perfekt när du är sugen på något extra gott! Bara att värma och servera. Enkelt och supergott! Vid ändringar kan priset justeras.
Meny havet
Förrätt: rökta räkor med aioli och citron.
Varmrätt: torskrygg med dillslungad potatis, säsongens grönsaker och brynt smör med kapris.
Efterrätt: passionsfruktmousse med färska bär.
Minsta beställning 4 personer.
Kockens fina
ARTNR 4444
Kocken rekommenderar en härlig trerättersmeny med fräsch Caprese, fläskfilé med potatisgratäng och dessert. MINSTA BESTÄLLNING 4 PERSONER
Kockens fina meny är en trerättersmeny som passar perfekt när du är sugen på något extra gott! Bara att värma och servera. Enkelt och supergott! Vid ändringar kan priset justeras.
Kockens fina
Förrätt: Caprese på tomat, mozzarella, basilika och balsamico.
Varmrätt: Fläskfilé med potatisgratäng, säsongens grönsaker och rödvinssås.
Efterrätt: Säsongens smulpaj med vaniljsås.